![]() |
|
|
||||
Žmigavci za motore |
Odgovor
|
| Autor | |
Bleki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Posjeti web stranicu člana
Dodati u listu prijatelja
Administrator Pristupio/la: 23.studeni.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Online Poruke: 6 |
Citat Odgovor
Tema: Žmigavci za motorePoslano: 09.veljača.2010 u 15:04 |
|
Pošto imam motor s oklopima, već duže vremena razmišljam o izmjeni žmigavaca na prednjem dijelu okopa. Bočno postavljeni, smješteni su u oklopu, skoro pa po ravnini, a svojim bridom se ne ističu i znaju bit neprimjetni. Ima jedna solucija "povećanja" istih, sa žigavcima "kamionskog tipa", ali mi se čini da bi previše naružili motor. Evo primjera:
![]() Carbon ili crni, odlično prianjaju uz oklop, ali ga i potpuno naružuju, tako da me je ta prvobitna ideja prošla, i ne razmišljam više o njoj. Ono što me je oduševilo, bilo je "viđena" kombinacija retrovizora na motoru u kojima su integrirani i žmigavci. Bočno "stršeći" retrovizori, s lijeva i s desna, sa strane prema meni, omogućuju mi preglednost prometa iza mene, a naprijed gledano, odlično trepte kao bočni žmigavci. Evo o čemu je riječ;
![]() ![]() Ima ih carbon ili crne, kombinacija po izboru, ali svakako jedno izvrsno rješenje bez puno bušenja i izvođenja bilo kakvih preinaka na motoru. I ovakav pregled kroz retrovizor je puno bolji nego moj "trenutni" koji imam sa sadašnjim retrovizorima; bacite oko:
![]() Čak i dimenzije nisu "ubitačne", a evo i konkretnih mjera ovih retrovizora koje sam našao na NET-u;
![]() Koliko mi je poznato, u Labinu ih "drži" Moto Shop "Lavado", tako da ću ga ubrzo posjetiti, i vidjeti da li bi ovu "kombinaciju" mogao "ugraditi" na moj motor. Vjerujem da će se i vama dopasti ova kombinacija, a možda vas i navesti da s nešto malo investiranja, promjenite ne samo vizualni izgled svog motora, već i povećate svoju sigurnost na cesti.
|
|
Žive samo oni koji se bore!
|
|
![]() |
|
Bleki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Posjeti web stranicu člana
Dodati u listu prijatelja
Administrator Pristupio/la: 23.studeni.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Online Poruke: 6 |
Citat Odgovor
Poslano: 09.veljača.2010 u 15:28 |
|
..., a evo i "ponude" iz Moto Shopa "Lavado", s njihovih web stranica (http://www.lavado.hr/);
![]() OPIS: - univerzalni retrovizori sa žmigavcima za motocikle sa oklopima-290,00 kn (par) |
|
Žive samo oni koji se bore!
|
|
![]() |
|
kape
Stari forumaš Pristupio/la: 15.studeni.2009 Online status: Offline Poruke: 276 |
Citat Odgovor
Poslano: 09.veljača.2010 u 17:01 |
|
Ova kombinacija sa retrovizorima je praktična i ugodna oku!
Čak i kod nekih novih modela je potreban takav zahvat jer su se proizvođači "poigrali" sa žmigavcima. Npr Kawasaki ZX 10 R modeli od 2008 na ovamo,žmigavci doslovno "strše" (Po mom skromnom mišljenju). Pošto preferiram taj model te ako ga se uspijem domoći to mi je obvezan zahvat! Za ovu butigu u Labinu je svakako dobro znati! ![]() |
|
![]() |
|
Odgovor
|
| Skok na forum | Dozvole foruma ![]() Vi ne možete unositi nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |