![]() |
|
|
||||
|
Odgovor
|
Stranica 12> |
| Autor | |
RJX
Stari forumaš
Pristupio/la: 04.listopad.2009 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 398 |
Tema: Turističko - gurmanski vodičPoslano: 13.veljača.2010 u 18:11 |
|
Tema je zamišljena da si pomognemo u traženju tj. upućivanju na mjesta koja su nam se svidjela, kao i ponude koja je kvalitetna s obzirom na ponudu i cijene...
Recimo npr. bili smo na otoku " Marsu " u konobi " Saturn " naručili pršut i paški sir, pršut odličan, a sir nije paški....cijena cca ... ili tu i tu bili na klopi ...janjetina odlična, a čevapi odvratni (ne naručivati) cijena janjetine 110 kn/kg, domaće vino super, cijena 40kn/l....
Mislim da bi si na taj način pomogli međusobno pomoći da dobro jedemo i pijemo na vožnjama, a da ne lutamo previše.....
Za početak može i preporuka iz naše bliže okoline.....
|
|
|
ZAKLELI SMO SE DOMOVINI ALI NAJSVETIJE JE NASA ZAKLETVA JEDAN DRUGOME, DA NEĆEMO JEDAN DRUGOGA OSTAVITI, IZDATI!
|
|
![]() |
|
Bleki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Posjeti web stranicu člana
Dodati u listu prijatelja
Administrator Pristupio/la: 23.studeni.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 25 |
Poslano: 13.veljača.2010 u 18:16 |
|
..., i da nas što manje košta. E to bi bilo izvrsno.
|
|
Žive samo oni koji se bore!
|
|
![]() |
|
Bleki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Administrator Pristupio/la: 23.studeni.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 25 |
Poslano: 23.veljača.2010 u 00:11 |
|
Jeo sam na mnogo mjesta, isprobao puno dobre "klope", ali i nagledao se svega i svačega. Cijene su manje više tu negdje; nema neke konkurencije koja bi me "drastično" okrenula u drugi smjer i navela me da gladan vozim samo zato što je jeftinije. Jeftinije ne znači nužno i bolje i kvalitetnije. Dalo bi se o tome pričat, ali da ima dobrih mjesta za pojest i popit, to sigurno ima, međutim, ovako izvan sezone, sad mi ne pada napamet niti jedna "dobitna kombinacija" koju bi mogao podjeliti s vama.
Ono što mi je sigurno dobro, kvalitetno i nadasve ukusno, je hrana koju pojedem doma, a koju Miki sprema. Nema tu puno filozofije koju bi ja mogao "prodati"; jednostavno je izvrsno, i nikada, ama baš nikada, me ne boli želudac, ne trčim na wc, ili joj prigovaram da je loše. Svatko tko je imao priliku pojesti s nama doma, nije se žalio, a vjerujem da je iz našeg doma ponio dobre utiske i pun želudac. Tako su jučer na repertoaru bili njoki s gulašom; za "prste polizat", a nakon toga odmor, kavica, čakula,... a toga nema niti u jednom restoranu, koliko god on bio "na glasu".
Siguran sam da je tako i u vašim domovima, i da ste tu "na domaćem terenu" najzadovoljniji, a sve ostalo "usput pojedeno" samo je "nužno zlo" koje prakticiramo kad smo negdje na putu, u prolazu,... Vjerujem da će se i ova tema počet popunjavat s tim povoljnijim "nužnim zlom", čim se "zavrti" sezona.
|
|
Žive samo oni koji se bore!
|
|
![]() |
|
Slave
Motoscena biker Pristupio/la: 24.siječanj.2009 Lokacija: Gerovo Online status: Offline Poruke: 1349 |
Poslano: 23.veljača.2010 u 08:06 |
|
Gerovo, Gorski kotar
|
|
![]() |
|
pegaso
Predstavnik MK
Mountain Riders Pristupio/la: 18.listopad.2008 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 120 |
Poslano: 23.veljača.2010 u 09:18 |
|
Bleki, prijatelju, skrati malo sa ti njokima, ili češ morat počet razmišljat o nabavci nekog trike-bajka!!!
|
|
![]() |
|
RJX
Stari forumaš
Pristupio/la: 04.listopad.2009 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 398 |
Poslano: 24.veljača.2010 u 11:38 |
Kotli
Kotli su danas zaštićena ruralna sredina sa sačuvanim kortama, baladurima, voltama i slikovitim dimnjacima. Kroz selo protječe rijeka Mirna, padajući u slapovima preko stijena, dubeći u kamenu kotlaste udubine po kojima je selo dobilo ime. Uređeno od RJX - 24.veljača.2010 u 11:49 |
|
|
ZAKLELI SMO SE DOMOVINI ALI NAJSVETIJE JE NASA ZAKLETVA JEDAN DRUGOME, DA NEĆEMO JEDAN DRUGOGA OSTAVITI, IZDATI!
|
|
![]() |
|
DaPola
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Administrator Pristupio/la: 11.prosinac.2007 Lokacija: Pula Online status: Offline Poruke: 1178 |
Poslano: 24.veljača.2010 u 12:41 |
|
Kotli su predivno mjesto za stati i objedovati. Nažalost to ne mogu reči i za cijene koje su prošle godine drastično podignute i raspodjeljenje na malo čudan način. Tako za prošetati da , ali dobro objedavti može se i u krugu od 30-ak kilometara na dosta mjesta jednako ili bolje ali po dosta povoljnijim cijenama. Takvo je barem moje iskustvo, a prije sam tamo bio redoviti gost barem 5 - 6 puta godišnje.
Uređeno od DaPola - 24.veljača.2010 u 12:43 |
|
![]() |
|
bt1100
Član foruma Pristupio/la: 11.rujan.2009 Lokacija: rovinj Online status: Offline Poruke: 49 |
Poslano: 24.veljača.2010 u 13:27 |
u potpunosti se slažem...cijene jake a klopa niš posebno!
|
|
![]() |
|
smavre
Motoscena biker
Pristupio/la: 04.rujan.2008 Lokacija: rijeka Online status: Offline Poruke: 367 |
Poslano: 24.veljača.2010 u 16:03 |
je istina prestrašno kako su digli cijene, ja lani nagovarao neke ljude da idemo tamo jes jer je dobro i jeftino, malo mi je bilo neugodno kadaje došao račun, radi se o podizanju cijana za dobrih 70-ak posto..... nije mu poso, prije se redovno tamo stajalo |
|
|
živi dok ide
dolazim u miru odlazim sutra ujutro |
|
![]() |
|
RJX
Stari forumaš
Poslano: 24.veljača.2010 u 23:24 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
|
DaPola
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Administrator Pristupio/la: 11.prosinac.2007 Lokacija: Pula Online status: Offline Poruke: 1178 |
Poslano: 25.veljača.2010 u 06:27 |
|
U tom kraju ima jedno 5 - 6 vrhunskih restorana s ponudom domaće istarske kuhinje koji se mogu preporučiti. Sigurno će biti prilike za obilazak i onda napisati koju riječ pohvale ili kritike. Svakako preporučam posjetiti taj dio Istre i ovisno o godišnjem dobu probati izvorne delicije tog kraja. |
|
![]() |
|
kape
Stari forumaš Pristupio/la: 15.studeni.2009 Online status: Offline Poruke: 279 |
Poslano: 25.veljača.2010 u 12:02 |
|
Svakako kad je već sve tako blizu ne bi bilo zgoreg skočiti i do živopisnog Huma,taj gradić doslovno "priča" svoju povijest dok ga razgledate.
Za nas s ove strane Učke idealna popodnevna izlet-destinacija zbog svoje blizine. Kad je riječ o hrani,svakako treba spomenuti Humsku konobu. Ugodnog ambijenta,dobre domaće hrane i pristupačnih cijena! |
|
![]() |
|
Vele
Član foruma Pristupio/la: 22.ožujak.2009 Lokacija: Kostrena Online status: Offline Poruke: 43 |
Poslano: 25.veljača.2010 u 12:38 |
|
U koliko ste na Čavlima svakako posjetite konobu "TIMUN" čiji su vlasnici naši prijatelji i suvozači Sanja I Kizo.Konoba se otvara 26.veljače (sutra).Ambijent je domaći ,ugodan i topal prostor. Osoblje koje poznajete svi (sve bajkeri) neće vas razočarati,a Dexter će vam ispuniti i zadnje skrivene želje za dobrom klopom. Poznavajući vlasnike kao dobre gurmane biti će to mjesto na kojem će se dobro papati uz niske cjene. Topla preporuka
|
|
![]() |
|
DaPola
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Poslano: 27.veljača.2010 u 21:10 |
|
Kao što sam prije napisao, između Buzeta i Lupoglava puno je restorana i konoba sa solidnom i kvalitetnom ponudom hrane. Danas sam zastao i objedovao u konobi Volte. Smještena je na uzvisini u mjestu Kozari i s njene terase pruža se pogled na pravi istarski krajolik. Prije bi to svrstao u restorane nego u konobe, ali tako je valjda zbog zakona i poreza. Tu već godinama povremeno zalazim i nikad me nisu razočarali s ponudom. Nude sve od pizza da jela za koje se treba najaviti unaprijed radi pripreme. Uglavnom ponuda hrane koje ne oduševljava nekakvim posebnostima, ali zato sasvim solidne kvalitete i količine. Cijene su standardne i isto tako ničim se ne ističu i nema neugodnih iznenađenja. Jela od mesa s prilogom od 35 do 60 kn, pivo 15 kn, pizze od 30 do 45 kn …….. |
|
![]() |
|
Odgovor
|
Stranica 12> |
| Skok na forum | Dozvole foruma ![]() Vi ne možete unositi nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |