![]() |
|
|
||||
Regal Raptor |
Odgovor
|
| Autor | |
gašoRI
Član foruma
Pristupio/la: 09.veljača.2010 Lokacija: rijeka Online status: Offline Poruke: 21 |
Citat Odgovor
Tema: Regal RaptorPoslano: 19.veljača.2010 u 11:23 |
|
kupiti Regal Raptor 250. DA ili NE ?
|
|
|
gašo
|
|
![]() |
|
johhny
Motoscena biker
Pristupio/la: 28.studeni.2008 Lokacija: Svilno Online status: Offline Poruke: 924 |
Citat Odgovor
Poslano: 19.veljača.2010 u 12:44 |
|
Moje osobno misljenje ne .Redna dva cilindra puno vibracije i puno love za takav motor.
|
|
![]() |
|
zokk1
Prijatelj Motoscene
Pristupio/la: 03.rujan.2008 Lokacija: Čavle Online status: Offline Poruke: 1630 |
Citat Odgovor
Poslano: 19.veljača.2010 u 13:13 |
|
Koji model?
Hawk ili Spyder?? Razlika u cijeni između njih dva je cca5000kn... A i cijena mi je nekako dosta visoka. |
|
![]() |
|
nisde-051
Stari forumaš
Pristupio/la: 15.rujan.2009 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 282 |
Citat Odgovor
Poslano: 19.veljača.2010 u 13:52 |
|
Ako hočeš 250kubika dobra varijanta ti je kavasaki ninja 250 košta oko 32000 kn i ne loš motor
|
|
|
God is my copilot
|
|
![]() |
|
muf-lon(g) sikters
Prijatelj Motoscene
Pristupio/la: 21.prosinac.2008 Lokacija: rijeka-bezjaki Online status: Offline Poruke: 6290 |
Citat Odgovor
Poslano: 19.veljača.2010 u 19:04 |
|
ako ti treba 250 ccm, moj kolega prodaje Kymco Venox, prošao manje od 4000km, stoji mu u garaži i daje ga za nekih 20tak tisuća kuna. motor je ko iz dućana, stavio mu je nekakvu zaštitu od vjetra...
ako te interesira, mogu te povezat s njim pa se dogovarajte, svađajte, mazite ili razmnožavajte, meni svejedno |
|
|
nisi lijep al* si glup! sikters
|
|
![]() |
|
gašoRI
Član foruma
Pristupio/la: 09.veljača.2010 Lokacija: rijeka Online status: Offline Poruke: 21 |
Citat Odgovor
Poslano: 19.veljača.2010 u 19:12 |
|
Hvala frende ali nebi venoxa. Već sam ga imao pa mi nije baš... Svejedno Hvala!!!
|
|
|
gašo
|
|
![]() |
|
dragoon
Član foruma
Pristupio/la: 26.veljača.2010 Lokacija: Gračac-Lika Online status: Offline Poruke: 7 |
Citat Odgovor
Poslano: 26.veljača.2010 u 21:19 |
|
Vozio sam Hawka,solidan motor,ali brzo ga se izguštiraš.Ako si malo teži ne bih ti ga preporučio,a pogotovo ako imaš žensku iza sebe.Skupi još malo love i kupi nešto s imenom i s malo više kubika i konja.Pogledaj oglasnike,trtaroši se rješavaju pravih motora za malo novca(relativno).
|
|
|
radiš ka konj,a umreš ka tovar.
|
|
![]() |
|
loksi
Forumaš Pristupio/la: 01.prosinac.2009 Lokacija: Sisak Online status: Offline Poruke: 130 |
Citat Odgovor
Poslano: 01.ožujak.2010 u 21:15 |
|
Nije ti loš keeway cruiser,malo para a solidan motor ,preporuka -kupi novo -ali nije baš za dvoje,loša im je zadnja felga,puca kod zupčanika,ali možda su to na novijima popravili.Sve u svemu,bolje nego nekakav isfurani motor sa imenom,ali uništen.Uglavnom to mora biti tvoja odluka,do koliko novaca ,kakvo ime i koliko staro!!!
|
|
|
-Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!!!!
|
|
![]() |
|
Odgovor
|
| Skok na forum | Dozvole foruma ![]() Vi ne možete unositi nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |