Motoscena Naslovnica

Aktivne teme Aktivne teme

FAQ FAQ  Pretraga foruma   Kalendar   Registracija Registracija  Ulaz Ulaz

----- Najavljeni susreti za rujan 2010. godine: ----- MK "Rab" - 11. rujan 2010. - Lopar; otok Rab ----- 1. moto zbor by MK "Soča" - Tolmin / SLO - 11./12. rujan 2010. ----- MK "Fjaka" - 10./12. rujan 2010. - Split ------ Jesen samo što nije "zakucala" na naša vrata! Budite oprezni na prometnicama oko škola jer počinje školska nastava, a s njom ćemo zateć puno "malenih" koji očekuju našu maksimalnu pažnju. Vozite oprezno i čuvajte ih u prometu. SMANJITE BRZINU KRETANJA MOTOCIKLA! Vaša Motoscena! Dobrodošli na moto forum "Motoscena" - zabavite se s nama!

Regal Raptor

Odgovor Odgovor
Autor
Poruka
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gašoRI Pogled Drop Down
Član foruma
Član foruma

Pristupio/la: 09.veljača.2010
Online status: Offline
  Citat gašoRI Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Tema: Regal Raptor
    Poslano: 19.veljača.2010 u 11:23
kupiti Regal Raptor 250. DA ili NE ?
gašo
Natrag na vrh
johhny Pogled Drop Down
Motoscena biker
Motoscena biker

Pristupio/la: 28.studeni.2008
  Citat johhny Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Poslano: 19.veljača.2010 u 12:44
Moje osobno misljenje ne .Redna dva cilindra puno vibracije i puno love za takav motor.Heart
Natrag na vrh
zokk1 Pogled Drop Down
Prijatelj Motoscene
Prijatelj Motoscene

Pristupio/la: 03.rujan.2008
  Citat zokk1 Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Poslano: 19.veljača.2010 u 13:13
Koji model?
Hawk ili Spyder??
Razlika u cijeni između njih dva je cca5000kn...
A i cijena mi je nekako dosta visoka.
Natrag na vrh
nisde-051 Pogled Drop Down
Stari forumaš
Stari forumaš

Pristupio/la: 15.rujan.2009
  Citat nisde-051 Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Poslano: 19.veljača.2010 u 13:52
Ako hočeš 250kubika dobra varijanta ti je kavasaki ninja 250 košta oko 32000 kn i ne loš motor
God is my copilot
Natrag na vrh
muf-lon(g) sikters Pogled Drop Down
Prijatelj Motoscene
Prijatelj Motoscene

Pristupio/la: 21.prosinac.2008
  Citat muf-lon(g) sikters Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Poslano: 19.veljača.2010 u 19:04
ako ti treba 250 ccm, moj kolega prodaje Kymco Venox, prošao manje od 4000km, stoji mu u garaži i daje ga za nekih 20tak tisuća kuna. motor je ko iz dućana, stavio mu je nekakvu zaštitu od vjetra...
ako te interesira, mogu te povezat s njim pa se dogovarajte, svađajte, mazite ili razmnožavajte, meni svejedno
nisi lijep al* si glup!                            sikters
Natrag na vrh
gašoRI Pogled Drop Down
Član foruma
Član foruma

Pristupio/la: 09.veljača.2010
  Citat gašoRI Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Poslano: 19.veljača.2010 u 19:12
Hvala frende ali nebi venoxa. Već sam ga imao pa mi nije baš... Svejedno Hvala!!!
gašo
Natrag na vrh
dragoon Pogled Drop Down
Član foruma
Član foruma

Pristupio/la: 26.veljača.2010
  Citat dragoon Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Poslano: 26.veljača.2010 u 21:19
Vozio sam Hawka,solidan motor,ali brzo ga se izguštiraš.Ako si malo teži ne bih ti ga preporučio,a pogotovo ako imaš žensku iza sebe.Skupi još malo love i kupi nešto s imenom i s malo više kubika i konja.Pogledaj oglasnike,trtaroši se rješavaju pravih motora za malo novca(relativno).
radiš ka konj,a umreš ka tovar.
Natrag na vrh
loksi Pogled Drop Down
Forumaš
Forumaš

Pristupio/la: 01.prosinac.2009
  Citat loksi Citat  OdgovorOdgovor Direktan link za ovaj post Poslano: 01.ožujak.2010 u 21:15
Nije ti loš keeway cruiser,malo para a solidan motor ,preporuka -kupi novo -ali nije baš za dvoje,loša im je zadnja felga,puca kod zupčanika,ali možda su to na novijima popravili.Sve u svemu,bolje nego nekakav isfurani motor sa imenom,ali uništen.Uglavnom to mora biti tvoja odluka,do koliko novaca ,kakvo ime i koliko staro!!!Aplauz
    -Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!!!!
Natrag na vrh
 Odgovor Odgovor

Skok na forum Dozvole foruma Pogled Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz