![]() |
|
|
||||
|
Odgovor
|
| Autor | |
Bleki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Posjeti web stranicu člana
Dodati u listu prijatelja
Administrator Pristupio/la: 23.studeni.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 6 |
Kalendarski događaj: RI Moto sajamPoslano: 15.srpanj.2010 u 15:29 |
|
..., ne znam da li ste dobili prigodni letak, ali meni je bio "okačen" na motor; evo što letak "govori":
Caffe bar "Glamour", Pletenci 22A, Pehlin, Rijeka
nedjelja, 18. 07.2010. (na parkiralištu caffe-a)
Sajam motora, skutera, opreme za motor, dijelova za motor.
Ako prodajete, kupujete, motor, opremu ili dijelove, ili se samo želite dobro zabaviti, dođite kod nas!!!
Besplatno izlaganje motora i moto opreme na parkiralištu ispred caffe-a. Moto sajam sadržava: dobru muziku i piće, roštilj, izbor najljepšeg skutera, izbor najljepšeg motora, oslikavanje motora (airbrush by Zoki), moto foto oglasi Zagreb, Tattoo studio, besplatni wi-fi, oglasna ploča.
..., nažalost, nije navedeno vrijeme početka "sajma", ali pretpostavljam da je to od 9 sati pa nadalje. Nije mi poznata lokacija, ali mislim da neće bit problem pronać. Dolazim svakako poslikat ovo događanje, tko zna, možda "preraste" u nešto "što vrijedi". Sa sobom nosim i tank torbu koja je na prodaju, pa tko zna, možda i ona nađe novog vlasnika. Vidimo se gore, nadam se da će i članovi foruma doću povećem broju.
|
|
Žive samo oni koji se bore!
|
|
![]() |
|
Bleki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Posjeti web stranicu člana
Dodati u listu prijatelja
Administrator Pristupio/la: 23.studeni.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 6 |
Poslano: 15.srpanj.2010 u 15:37 |
|
..., ako netko zna di je ta lokacija, nek napiše koju riječ, ili stavi kartu!
|
|
Žive samo oni koji se bore!
|
|
![]() |
|
c i v i
Predstavnik MK
Mountain Riders - G. Kotar Pristupio/la: 31.svibanj.2008 Online status: Offline Poruke: 163 |
Poslano: 15.srpanj.2010 u 17:19 |
|
Iz smjera Rijeke poslije okretišta sedmice prva ulica lijevo i samo ravno dođe se pravo pred kafić ! Vjerojatno ću doć vidit malo !
|
|
|
C I V I
|
|
![]() |
|
šime
Administrator
Pristupio/la: 06.svibanj.2008 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 889 |
Poslano: 16.srpanj.2010 u 03:26 |
|
Hosti.
|
|
![]() |
|
Odgovor
|
| Skok na forum | Dozvole foruma ![]() Vi ne možete unositi nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |