Motoscena Naslovnica

Aktivne teme Aktivne teme

FAQ FAQ  Pretraga foruma   Kalendar   Registracija Registracija  Ulaz Ulaz

----- Najavljeni susreti za rujan 2010. godine: ----- MK "Rab" - 11. rujan 2010. - Lopar; otok Rab ----- 1. moto zbor by MK "Soča" - Tolmin / SLO - 11./12. rujan 2010. ----- MK "Fjaka" - 10./12. rujan 2010. - Split ------ Jesen samo što nije "zakucala" na naša vrata! Budite oprezni na prometnicama oko škola jer počinje školska nastava, a s njom ćemo zateć puno "malenih" koji očekuju našu maksimalnu pažnju. Vozite oprezno i čuvajte ih u prometu. SMANJITE BRZINU KRETANJA MOTOCIKLA! Vaša Motoscena! Dobrodošli na moto forum "Motoscena" - zabavite se s nama!

Zaključan forumProdajem VT 750 Honda

Odgovor Odgovor
Autor
Poruka
  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Gogo Gox Pogled Drop Down
Član foruma
Član foruma

Pristupio/la: 29.srpanj.2010
Online status: Offline
Direktan link za ovaj post Tema: Prodajem VT 750 Honda
    Poslano: 29.srpanj.2010 u 19:00
Pozdrav svima,

Prodajem svoju VT 750 Hondu, vrhunsko stanje, slobodno se možete raspitati u servisu prije kupnje, naravno i servisna knjižica skupa sa njom.

Neformalnu povijest imate i na forum.hr gdje sam duže vrijeme član, na sekciji motori.

( isti nick ). motor je regsitriran prvi puta u 12. mjesecu 2008 kada je i kupljen, sada je zapravo u naj naj stanju, taman razrađen kako treba, večinom sam sa njim bio na putovanjima, cijena je 50.000 kuna ( uključen pdv ), dakle , ukoliko imate firmu onda si odbijete od cijene pdv. slike su dolje na linku

Prodajem samo  ozbiljnoj osobi koja će cijeniti taj motor 

Natrag na vrh
Marv Pogled Drop Down
Prijatelj Motoscene
Prijatelj Motoscene

Pristupio/la: 27.prosinac.2007
Online status: Online
Direktan link za ovaj post Poslano: 19.kolovoz.2010 u 23:25
Razgledavao sam neki dan malo ovu Gogovu Hondu i moram reć da motor izgleda kao bombon. Em je predivan model (nije standardni Shadow, nego ona chopperima bliža verzija s većim prednjim kotačem i tankim repom) em je prim jerak kao nov. 
"People Shouldn't Be Afraid of Their Government, Governments' Should Be Afraid of Their People."
Natrag na vrh
 Odgovor Odgovor

Skok na forum Dozvole foruma Pogled Drop Down

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz