![]() |
|
|
||||
Predstavljanje - "Caponord" |
Odgovor
|
| Autor | |
Zvone
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Posjeti web stranicu člana
Dodati u listu prijatelja
Motoscena biker Pristupio/la: 05.siječanj.2009 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 16 |
Citat Odgovor
Tema: Predstavljanje - "Caponord"Poslano: 31.srpanj.2010 u 01:24 |
|
Nakon 8 godina i puno previše kilometara, moj Caponord je izgledao malo izlizano. Poderotina desno (2008.), poderotina lijevo (2010.), otučen od sigurnosnog lanca na lijevoj zadnjoj plastici, ogrebotina od prekidača grijanja volana koji je zaderao po rezervoaru..... Došlo je vrijeme za novu boju. Pa rezultat je ovdje, slobodno komentirajte. Airbrush by Vic (Vedran).
Uređeno od Bleki - 31.srpanj.2010 u 01:31 |
|
|
Live to fight another day
|
|
![]() |
|
Bleki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Administrator Pristupio/la: 23.studeni.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Online Poruke: 103 |
Citat Odgovor
Poslano: 31.srpanj.2010 u 01:34 |
|
..., vidio sam danas "uživo". Super je ispalo, a "dizajn" je poseban, naročito ovaj dio s "flekom" u obliku Hrvatske. Treba "doraditi crne dijelove, i onda će izgledati još bolje.
Sretno Zvone s "novim-starim" Caponordom!
Viva "capo" di tutti capi!
|
|
Žive samo oni koji se bore!
|
|
![]() |
|
Zvone
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Motoscena biker Pristupio/la: 05.siječanj.2009 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 16 |
Citat Odgovor
Poslano: 31.srpanj.2010 u 01:36 |
|
E da, crni djelovi malo kvare, ali sredit će se i to, samo da počnu jesenje kiše. Sad više nisam mogao bez motora
|
|
|
Live to fight another day
|
|
![]() |
|
rea77
član ekipe Motoscene
Pristupio/la: 25.siječanj.2009 Lokacija: fažana Online status: Offline Poruke: 540 |
Citat Odgovor
Poslano: 31.srpanj.2010 u 12:02 |
|
lipo lipo, svida mi se. :)
sad lipo mozes i do vodnjana na cugicu potegnut i pokazat novi-stari motor. ;) |
|
|
...there's a place on earth for those who dare to dream...
|
|
![]() |
|
TUONOSP
Član foruma
Pristupio/la: 27.srpanj.2010 Lokacija: viškovo Online status: Offline Poruke: 20 |
Citat Odgovor
Poslano: 31.srpanj.2010 u 12:04 |
|
zvone možeš sad i u irak
|
|
|
žena može biti sa sela...ali motor mora biti japanski!
|
|
![]() |
|
Marv
Prijatelj Motoscene
Pristupio/la: 27.prosinac.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 1020 |
Citat Odgovor
Poslano: 31.srpanj.2010 u 12:32 |
|
Jako jako dobro!
![]() Svatko ima svoje gušte pa i ja imam svoj i moram reć da mi se bajkerski airbrushovi najčešće ne sviđaju; vatra, znajevi, lubanje... čista komercijala. No ovo je sjajan primjer kako se airbrushem može raditi i lijepe, decentne stvari. Bravo! |
|
|
"People Shouldn't Be Afraid of Their Government, Governments' Should Be Afraid of Their People."
|
|
![]() |
|
c i v i
Predstavnik MK
Mountain Riders - G. Kotar Pristupio/la: 31.svibanj.2008 Online status: Offline Poruke: 163 |
Citat Odgovor
Poslano: 31.srpanj.2010 u 14:18 |
|
A mi mislili Zvone kupio novi motor !
|
|
|
C I V I
|
|
![]() |
|
Boki
Članski profil
Slanje OP poruke
Nađi poruke od člana
Član foruma
Pristupio/la: 23.prosinac.2009 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 13 |
Citat Odgovor
Poslano: 01.kolovoz.2010 u 00:42 |
|
super izgledaju ove boje po uzoru na vojne! super izgleda motor, svaka čast! još samo kabanicu nabavi u tim bojama!
|
|
|
MK MOUNTAIN RIDERS
GORSKI KOTAR |
|
![]() |
|
Rabbit
Motoscena biker Pristupio/la: 27.prosinac.2007 Lokacija: Rijeka Online status: Offline Poruke: 266 |
Citat Odgovor
Poslano: 01.kolovoz.2010 u 15:11 |
|
Bravo Zvone, super izgleda.
Sad je capo spreman za slijedećih 150 soma km-a.
|
|
![]() |
|
loksi
Forumaš Pristupio/la: 01.prosinac.2009 Lokacija: Sisak Online status: Offline Poruke: 128 |
Citat Odgovor
Poslano: 01.kolovoz.2010 u 21:13 |
|
baš super i orginalno,odlično izgleda!!!
|
|
|
-Tko izgubi dobitak,dobije gubitak!!!!
|
|
![]() |
|
Odgovor
|
| Skok na forum | Dozvole foruma ![]() Vi ne možete unositi nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete brisati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete uređivati svoje poruke u ovom forumu Vi ne možete kreirati ankete u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu |